Кошик
645 відгуків
ЦІНИ ПРАВИЛЬНІ !!! ЦІНИ З ПДВ !!!
+380 (66) 208-47-13
Компанія EG
Кошик

Як обрати картоплечистку для професійної кухні

Як обрати картоплечистку для професійної кухні

На професійній кухні все частіше функція чищення картоплі здійснюється за допомогою професійного обладнання. Потужні картоплечистки здатні за лічені хвилини очистити картоплю або інші види овочів від шкірки. Це забезпечує максимально продуктивний і швидкий процес роботи, без великих витрат за часом.

 

 

Обираючи картоплечистки, варто звернути увагу на такі критерії:

  • надійна конструкція;
  • зносостійкість;
  • хороша потужність;
  • висока якість виготовлення;
  • презентабельний вигляд;
  • швидкість обробки овочів;
  • прийнятна вартість.

Які картоплечистки для професійної кухні пропонує наш магазин

В інтернет-магазині EG представлений асортимент сучасних картоплечисток МОК і МОО, які активно застосовуються в закладах громадського харчування. Всі картоплечистки МОК і МОО характеризуються стійкою конструкцією. Так в процесі роботи агрегат зберігає максимальну стійкість навіть при найвищих навантаженнях. Наявність вбудованого реле часу дає можливість працівникові встановлювати необхідний режим і швидкість роботи, що дозволяє економити електроенергію.

Картоплечистки МОК і МОО розраховані на тривалий період роботи. Для їх виробництва застосовуються якісні та безпечні для здоров'я матеріали, які повністю допустимі для використання в харчовій галузі.

Улаштування і робота професійних картоплечисток

Оригінальні картоплечистки від інтернет-магазину EG мають широкий спектр застосування. Конструкція характеризується високим рівнем продуктивності і призначена для обробки великих обсягів сировини. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі і абсолютно не деформується в процесі експлуатації. Ефективність в роботі агрегату забезпечує наявність зручної чаші для завантаження овочів, а також посиленого мотора. Кожна деталь конструкції виконана із застосуванням сучасних технологій, що забезпечує її довговічність.

     

Наявність на професійній кухні потужної картоплечистки значно полегшує працю персоналу та прискорює процес приготування страв. Агрегати МОК і МОО добре себе зарекомендували не тільки на кухнях їдалень, ресторанів і кафе, але і на підприємствах, які спеціалізуються на переробці овочів різних сортів. Процес очищення картоплі, буряка чи моркви із застосуванням професійної техніки відбувається безперервно і дуже оперативно.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner