Кошик
550 відгуків
ЦІНИ ПРАВИЛЬНІ !!! ЦІНИ З ПДВ !!!
Компанія EG
+380 (66) 208-47-13

Шафа шокового охолодження та заморозки Apach SH05

  • Немає в наявності
  • Код: SH05

120 934,28 грн

+380632509535
  • +380 (66) 208-47-13
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Шафа шокового охолодження та заморозки Apach SH05
Шафа шокового охолодження та заморозки Apach SH05Немає в наявності
120 934,28 грн
+380632509535
  • +380 (66) 208-47-13

Опис

Шафа шокового охолодження та заморозки Apach SH05 розрахований на 5 стандартних гастроемкостей GN 1/1 або пекарських листа EN (600х400), відстань між направляючими – 70 мм.
Охолодження 20 кг (+80/+ 6°З) займає менше 90 хв.
Шокове заморожування продуктів вагою 15 кг (+80°С/-18°С) відбувається менш, ніж за 240 хв.
В комплект входить термощуп, який допомагає визначати температуру в товщі охолоджуваного страви.
Шафа Apach придатний до роботи навіть при високій температурі зовнішнього середовища до 43°С і вологості 65%. . Без автоматичної оттайкі.
На шафу шокового охолодження і заморожування можна встановити пекарський шафа або пароконвектомат Apach (вагою до 130 кг), що дозволить більш раціонально використовувати кухонний простір.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ОБЛАДНАННЯ

Габаритні розміри, мм 750х740х850
Кількість рівнів 5
Охолодження, з +70°С до +3°С за 90 хв, кг 20
Заморозка, з +70°С до -18°С за 240 хв, кг 15
Відстань між направляючими, мм 70
Потужність, кВт 1,4

Шокове заморожування – це унікальний процес, завдяки якому заморожений продукт довго може залишатися свіжим і не втрачати своїх початкових властивостей. У тому числі повністю зберігаються смак, натуральні властивості і енергетична цінність. Заморожування відбувається холодним повітрям за дуже короткий час і при низькій температурі. Виходить миттєвий перехід внутрішньоклітинної рідини в лід, при цьому кристали льоду настільки маленькі, що їх розміри не ушкоджують мембрани клітин замораживаемого продукту. Завдяки цьому при розморожування (дефростація) зберігається первісна форма і вага продукту без втрати якості і смакових властивостей.

Шокова заморозка перешкоджає розвитку бактерій. Так як процес шокової заморозки набагато швидше, ніж при звичайному заморожуванні, деякі види бактерій не встигають виникнути. Температуру усередині продукту в спеціальних холодильних камерах (апаратах) дуже швидко знижують до -40 °C. Приготовлений продукт відразу ж заморожується, минаючи стадію «остигання» – фазу сприятливу для розвитку різних мікроорганізмів. Швидке зниження температури різко знижує ріст бактерій всередині ще теплого продукту і збільшує термін зберігання продуктів.

Характеристики

Основні атрибути
Виробник Apach
Номінальна напруга220 В
Користувацькі характеристики
Кількість рівнів5
Термощупє

Інформація для замовлення

  • Ціна: 120 934,28 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner