Шафа шокового охолодження та заморозки Cooleq CQF-10

- Під замовлення

152 685 ₴
106 879,50 ₴
- +380 (66) 208-47-13
Опис
- Габарити (мм): 800 x 800 x 1600
- Напруга (Вт) :220
- Місткість шафи:
- 10 х GN 1/1-40
- 7 х GN 1/1-65
- 10 на 400 х 600
- Шоковий охолодження – 20 кг за 90 хвилин: з +70 C° до + 3 C°
- Шокове заморожування: 15 кг за 240 хв: з + 70 C° до -18 C°
- Холодагент: R404A
Шокове заморожування – це унікальний процес, завдяки якому заморожений продукт довго може залишатися свіжим і не втрачати своїх початкових властивостей. У тому числі повністю зберігаються смак, натуральні властивості і енергетична цінність. Заморожування відбувається холодним повітрям за дуже короткий час і при низькій температурі. Виходить миттєвий перехід внутрішньоклітинної рідини в лід, при цьому кристали льоду настільки маленькі, що їх розміри не ушкоджують мембрани клітин замораживаемого продукту. Завдяки цьому при розморожування (дефростація) зберігається первісна форма і вага продукту без втрати якості і смакових властивостей.
Шоковая заморозка препятствует развитию бактерий. Так как процесс шоковой заморозки намного быстрее, чем при обычной заморозке, некоторые типы бактерий не успевают возникнуть. Температуру внутри продукта в специальных холодильных камерах (аппаратах) очень быстро понижают до -40 °C. Приготовленный продукт сразу же замораживается, минуя стадию «остывания» – фазу благоприятную для развития различных микроорганизмов. Быстрое понижение температуры резко снижает рост бактерий внутри ещё тёплого продукта и увеличивает срок хранения продуктов.
В даний час апарати швидкого заморожування випускаються декількох типів. В залежності від принципу роботи вони поділяються на 4 групи:
камери безконтактного заморожування;
повітряні морозильні апарати;
контактна обладнання;
скороморозильні камери з холодоносія.
Наибольшее распространение получили воздушные аппараты. Они бывают флюидизационного, конвейерного и туннельного типа. Шоковая заморозка мелкоштучных товаров (овощи, пельмени и т.п.) осуществляется при помощи оборудования конвейерного типа. Обработка может происходить в расфасованном виде, россыпью или в блоках. Бобы, крупные овощи, ягоды, фрукты, нарезанные ломтиками, как правило, замораживаются во флюидизационных скороморозильных камерах. Время полной заморозки — 8-15 минут.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Cooleq |
Номінальна напруга | 220 В |
Користувацькі характеристики | |
Кількість рівнів | 10 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 106 879,50 ₴