Кошик
554 відгуків
ЦІНИ ПРАВИЛЬНІ !!! ЦІНИ З ПДВ !!!
Компанія EG
+380 (66) 208-47-13

Шафа шокового охолодження та заморозки Cooleq CQF-10

Немає
-30%
  • Під замовлення
clockВідправка з 23 липня 2023

152 685 

106 879,50 

+380632509535
  • +380 (66) 208-47-13
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Шафа шокового охолодження та заморозки Cooleq CQF-10
Шафа шокового охолодження та заморозки Cooleq CQF-10Під замовлення
152 685 106 879,50 
+380632509535
  • +380 (66) 208-47-13
Купити

Опис

  • Габарити (мм): 800 x 800 x 1600
  • Напруга (Вт) :220
  • Місткість шафи:
  • 10 х GN 1/1-40
  • 7 х GN 1/1-65
  • 10 на 400 х 600
  • Шоковий охолодження – 20 кг за 90 хвилин: з +70 C° до + 3 C°
  • Шокове заморожування: 15 кг за 240 хв: з + 70 C° до -18 C°
  • Холодагент: R404A

Шокове заморожування – це унікальний процес, завдяки якому заморожений продукт довго може залишатися свіжим і не втрачати своїх початкових властивостей. У тому числі повністю зберігаються смак, натуральні властивості і енергетична цінність. Заморожування відбувається холодним повітрям за дуже короткий час і при низькій температурі. Виходить миттєвий перехід внутрішньоклітинної рідини в лід, при цьому кристали льоду настільки маленькі, що їх розміри не ушкоджують мембрани клітин замораживаемого продукту. Завдяки цьому при розморожування (дефростація) зберігається первісна форма і вага продукту без втрати якості і смакових властивостей.

Шоковая заморозка препятствует развитию бактерий. Так как процесс шоковой заморозки намного быстрее, чем при обычной заморозке, некоторые типы бактерий не успевают возникнуть. Температуру внутри продукта в специальных холодильных камерах (аппаратах) очень быстро понижают до -40 °C. Приготовленный продукт сразу же замораживается, минуя стадию «остывания» – фазу благоприятную для развития различных микроорганизмов. Быстрое понижение температуры резко снижает рост бактерий внутри ещё тёплого продукта и увеличивает срок хранения продуктов.

В даний час апарати швидкого заморожування випускаються декількох типів. В залежності від принципу роботи вони поділяються на 4 групи:

камери безконтактного заморожування;

повітряні морозильні апарати;

контактна обладнання;

скороморозильні камери з холодоносія.

Наибольшее распространение получили воздушные аппараты. Они бывают флюидизационного, конвейерного и туннельного типа. Шоковая заморозка мелкоштучных товаров (овощи, пельмени и т.п.) осуществляется при помощи оборудования конвейерного типа. Обработка может происходить в расфасованном виде, россыпью или в блоках. Бобы, крупные овощи, ягоды, фрукты, нарезанные ломтиками, как правило, замораживаются во флюидизационных скороморозильных камерах. Время полной заморозки — 8-15 минут.

Характеристики

Основні атрибути
Виробник Cooleq
Номінальна напруга220 В
Користувацькі характеристики
Кількість рівнів10

Інформація для замовлення

  • Ціна: 106 879,50 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner